Huisruil

Corona gooide voor velen roet in het eten, of beter gezegd in de vakantieplannen. Maar daar laten wij ons niet door tegenhouden. Eén van de oplossingen is een vakantie in eigen land. Maar hoe begin je er aan? Met onze huisruildienst Homelink natuurlijk!

Om de vele teleurstellingen van geannuleerde vakanties te compenseren, bieden wij een heuse binnenlandse promo aan. En zo (her)ontdek je meteen al het moois dat ons land te bieden heeft.

Wat houdt deze korting in?

Wanneer je €30 betaalt als inschrijvingsgeld, krijg je toegang tot de volledige database van Homelink. Vind je een binnenlandse ruil, dan betaal je nog eens €30 en ben je goed verzekerd. Je kan dan binnen België naar hartenlust heel de zomer ruilen, tot en met 30 september 2020

Voor wie geldt deze korting?

Voor nieuwe leden, die wonen en gedomicilieerd zijn in België op het ogenblik van inschrijving.

Wanneer geldt deze korting?

Je mag zodra je dit leest inschrijven! De ruilen die je wil maken deze zomer moeten ten laatste op 30/09/2020 plaatsvinden. Wil je na 30 september verder ruilen? Dan betaal je 42,5 euro en wordt jouw lidmaatschap verlengd tot 1 jaar, gerekend vanaf je oorspronkelijke inschrijvingsdatum. Je kan dan ook ruilen buiten België.

Hoe kan ik inschrijven?

Klik op de knop beneden om in te schrijven. Je zult 102,5 euro zien staan als prijs, maar dat mag je negeren. Betaal via overschrijving op het rekeningnummer BE52 7374 2631 1609 met mededeling van CORONAPROMO. Je betaalt eerst 30 euro inschrijvingsgeld, en zodra je een match hebt, betaal je de andere 30 euro.

Kan ik naar het buitenland?

Ga je deze zomer toch liever naar het buitenland, dan is de korting niet van toepassing en betaal je de gewone instapprijs van €102,5. Je lidmaatschap is dan wel meteen een jaar geldig!

Inschrijven