De prijzenpot

Met dank aan onze sponsors stellen we met veel trots onze mooi gevulde prijzenpot voor…

VAB – Bijstandspakket & Pechbijstand

Met VAB ben je altijd en overal beschermd tegen alle vormen van auto- of vakantiepech, zelfs als je niet kan vertrekken. Voor een super vlot verloop van de carpoolritten bieden we …

  • Dag en nacht bijstand voor je voertuig in de hele Benelux, dankzij de pechbijstand. Carpool samen met een collega en maak tot driemaal toe kans om deze te winnen!
  • De spetterende hoofdprijs: een wereldwijde personenbijstand, en pechbijstand voor je voertuig in heel Europa, dankzij het bijstandspakket.

Blue-bike – Abonnement*

Na de trein nog even op de fiets of mobiel doorheen de stad? Probeer het uit met de 5 ritten op jouw gratis abonnement! Er zitten 15 stuks in de prijzenpot te wachten op een winnaar. De comfortabele stadsfiets, de nationale spreiding en het eenvoudig systeem zullen je snel bekoren! Lees er alles over op blue-bike.be.

De Lijn – Lijnkaarten*

Geen zin in carpoolen vandaag? Kies dan voor een even duurzaam alternatief en spring af en toe ook eens op bus of tram. Een lijnkaart met €14 gratis rijtijd (= 10 gratis ritten) helpt je alvast proeven van de mogelijkheden. Je springt op de bus, ontwaard je kaart en ontdekt de stad op een andere manier! Plan alvast je route op de website van De Lijn.

STUK Kunstencentrum vzw – cultuurcheques

Met 6 gratis cultuurcheques van STUK Kunstencentrum vzw bieden we de carpoolteams een leuk uitje in stad Leuven. Pik een filmpje mee of laat je meeslepen in één van de vele voorstellingen. Ontdek het ruime aanbod op www.STUK.be. Interesse? Carpool samen met de collega’s, maak kans op 1 van de STUK-cadeaupakketten en trakteer jouw carpool-teamgenoten op een onvergetelijke ervaring.

Provincie Vlaams-Brabant – Geschenkmand*

Wil je in 2015 jouw carpoolmaatjes extra verwennen? Dan kan je ook kiezen voor één van de 10 geschenkmanden van de provincie Vlaams-Brabant. Met overheerlijke streekproducten doe je jouw collega’s vast wel een plezier en daarmee wordt het alleen maar gezelliger in de carpoolwagen!

Stad Leuven – fietsmanden*

Voor wie liever een frisse neus wilt halen, hebben we ook 20 mooie fietsmanden van Stad Leuven te verloten. Deze zijn bovendien gevuld met heel wat lekkers. Wie heeft nu géén zin in een zomerse picknick in het park? Misschien overwegen om dit met een blue-bike-abonnement te combineren?

*** Prijzen met een * worden in combinatie aangeboden, met als mogelijke opties…

Optie A1 Fietsmand+ 1 Blue-bike abonnement
Optie B1 Geschenkmand+ 1 Blue-bike abonnement
Optie C1 Geschenkmand+ 2 lijnkaarten
Optie D1 Fietsmand+ 2 lijnkaarten
Optie E1 Blue-bike abonnement+ 2 lijnkaarten