Over ons

Sinds zijn oprichting in 1975, blijft Taxistop nieuwe diensten ontwikkelen die toelaten persoonlijke goederen beter te benutten. Zowel op vlak van mobiliteit, als op vlak van huizenbezit, weerspiegelt Taxistop zijn motto “meer doen met minder” in elk van de voorgestelde projecten.

Al 40 jaar zoekt Taxistop mogelijkheden om te innoveren, zodat we op de noden van burgers kunnen inspelen en hen alternatieve oplossingen kunnen bieden om tijd en geld uit te sparen. Al onze diensten zijn beschikbaar in heel België.

Deze diensten betekenen ook een voordeel voor milieu (minder C02-uitstoot, meer vrije ruimte, etc.) en maatschappij (versterking van sociale banden, ontmoetingen, mogelijkheden voor minder mobiele personen om zich opnieuw te verplaatsen, etc.)

Vandaag de dag blijft Taxistop projecten ontwikkelen en zijn netwerk uitbreiden door mee te gaan in de beweging van de deeleconomie. Daarom zetten we ook diensten, projecten of evenementen op poten waarbij de verschillende spelers elkaar meer leren aanvullen en zo diensten kunnen aanbieden met een steeds grotere relevantie en samenhang.

Taxistop, dat is dus 40 jaar aan expertise over gedeelde mobiliteit, sociaal en avontuurlijk. Van solo-autorijders tot ouderen of alerte backpackers, ons uiteenlopend publiek vond bij Taxistop alvast wat hij of zij zocht. Nu jij nog?!