carfreeday_big

Win een mobiliteitsbeleid op maat

Car Free Day wil meer zijn dan een eendagsvlieg. Daarom doet Taxistop één deelnemend bedrijf een mobiliteitsbeleid op maat cadeau!

Het mobiliteitsadviesbureau Traject, gespecialiseerd in bedrijfsvervoerplanning, zal voor de winnende werkgever de huidige mobiliteitssituatie in kaart brengen en op basis daarvan een ambitieus, maar realistisch actieplan uitwerken. Boordevol tips om ook na Car Free Day voluit de kaart van de duurzame mobiliteit te trekken!

Hoe kan je winnen?

  • Organiseer een Car Free Day actie op 22 september en registreer deze ten laatste op 21/9 op onze website.
  • Voer uitgebreid promotie voor je actie zodat minstens 75% van je sedentaire werknemers deelneemt. Maak daarvoor gebruik van een eigen inschrijvingssysteem (en stuur nadien een deelnemerslijst door), of van het inschrijvingssysteem op onze website.
  • Vul voor 13 oktober een korte vragenlijst in waarin je aangeeft welke actie je georganiseerd hebt en hoe je daar promotie voor hebt gevoerd. Illustreer dit met een aantal foto’s. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen op basis van de moeite en creativiteit die in de actie werd gestoken, dus tracht zo goed mogelijk werk te maken van een leuke, sfeervolle actie en van doeltreffende promotie.

Is je actie zelf niet dé meest originele? Geen nood, je kan nog steeds winnen als je creatief bent in het voeren van promotie en op die manier een heel hoog percentage deelnemers kan strikken.

REGISTREER HIER VOOR DE CAR FREE DAY WEDSTRIJD