Deelnemende bedrijven

Waarom deelnemen? Beleef de actie!

Het project start met de uitrol van een reeks leuke promoacties tijdens de carpoolweek. Sommige bedrijven zetten zich vooral in op communicatie en houden een wervende infostand. Andere bedrijven gaan grootser en trakteren hun carpoolende werknemers op een ontbijt of carpoolcarwash. Alle middelen helpen om de werknemers aan het carpoolen te zetten.

Aan het einde van de carpoolweek wordt een hoofdprijs verloot onder alle deelnemende, aldus carpoolende, werknemers. Gelukkig krijgen jaloerse carpoolcollega’s de weken daarop volop herkansingen om ook in de prijzen te vallen. Ontdek hier onze prijzenpot.

Wie zijn mobiliteitsgedrag wil aanpassen, maar toch twijfelt over de beste reisopties, kan terecht bij de Taxistop-experts voor een reisadvies op maat. Plan als bedrijf een afspraak in en wij komen ter plaatse om zoveel mogelijk werknemers te woord te staan. Ook late beslissers en nieuwe werknemers ontvangen een reisadvies op maat, want onze helpdesk blijft permanent beschikbaar tijdens het CHUMS-project.

Wens je net als imecUCLL en KBC deel te nemen  aan CHUMS? Neem dan contact op met evb@taxistop.be.