Uitrol KBC

Een nieuw jaar? Dat vraagt om goede voornemens! KBC trekt het voortouw en gaat als derde bedrijf van start met CHUMS. Taxistop is alvast benieuwd hoeveel werknemers we hier aan het carpoolen krijgen…

Agenda

Maandag 18/1 en dinsdag 19/1: carpool-infomarkt met gratis reisadvies

Bestook de carpool-experts met al je prangende vragen. Verwen jezelf met de leuke goodies en laat alvast je persoonlijk reisadvies opstellen. Loop dus zeker even langs, want er valt voldoende te beleven.

Donderdag 21/1: “meeting” voor carpoolers

KBC nodigt alle carpoolende werknemers uit voor een lekker traktaat en een gezellige babbel onder (potentiële) carpoolers. Wil je erbij zijn? Schrijf je in op onze infostand en bemachtig zo je plaatsje.

Vrijdag 22/2: Verloting van carpool-prijzen

De week wordt afgesloten met de verloting van de hoofdprijs onder alle carpoolende werknemers, ingeschreven op de carpooldatabank van KBC.

De Mobiliteitsloterij (lopend vanaf de carpoolweek)

Niets gewonnen? Blijf vooral carpoolen, want de loterij loopt nog even door! Noteer alvast volgende data in de agenda en maak kans op andere mooie prijzen.

29/1

12/2

26/2

Ontdek het prijzenaanbod hier.

Persoonlijk reisadvies

Toch twijfels over wat jouw beste reisopties zijn? De Taxistop-experts helpen je graag verder op weg via een sympathiek 7 minuten-interview! Schrijf je in via evb@taxistop.be.

Mogelijke beschikbare data voor een interview bij jou op kantoor (onder voorbehoud): 2/2 & 4/2