Opschaling Colruyt Group

Het carpool-promotie-verhaal gaat door met Colruyt Group

Als eerste CHUMS-opschalingsacties strijken we in april met onze campagne neer op de werkvloer van Colruyt Group.

En uiteraard, omdat Colruyt één van onze zeer geliefde en super enthousiaste carpool.be-bedrijven is, die het fiscaal voordeel van carpoolen eens extra wil promoten op zijn vestigingen, zijn we maar al te happig om hen bij te staan in deze extra promotie-boost.

Met 25.000 werknemers tewerkgesteld bij Colruyt Group, heeft Taxistop één van de grootste werkgevers van België gestrikt voor haar CHUMS campagne.

 

Agenda Colruyt Group

Op de volgende dagen en locaties kan je de carpool experts terugvinden aan een infostand op een centraal gelegen plaats (cafetaria of locatie met veel passage).

Waarom langslopen, horen we je denken? Naast onze heerlijke aperitief-moment en goodies, brengen wij je profiel op Carpool.be in orde, geven we je een persoonlijke demonstratie van onze registratiekalender en maak je kans op een Collishop-bon ter waarde van €40.

 

Maandag 18/4 – Dassenveld Fase 1

dinsdag 19/4 – Dassenveld Fase 4

Woensdag 20/4 – Stroppen

Donderdag 21/4 – Laekebeek

Vrijdag 22/4 – Ollignies

Maandag 25/4 – Ghislenghien

 

Persoonlijk reisadvies

Toch twijfels over wat jouw beste reisopties zijn? De Taxistop-experts helpen je graag verder op weg via een korte informerende vragenlijst en een sympathiek 7 minuten-interview! Mail evb@taxistop.be.