Uitrol UCLL – vind je Carpoolbuddy

Nieuw semester en nieuw lessenrooster, maar carpoolbuddy kwijt? Zoek dan snel een nieuwe!

In het begin van dit schooljaar lanceerde UCLL al een eerste carpoolcampagne onder het motto: “ontdek de carpoolheld in jezelf”. Maar door veranderingen in het lessenrooster of van campus ben je misschien je carpoolbuddy kwijt … Wat nu?

Doe mee met de gezelligste carpoolweek

Geen betere manier om een leuke carpoolbuddy te vinden dan je in te schrijven op de carpoollink van UCLL. Wil je liever iemand in levende lijve ontmoeten? Doe dan mee aan onze “speeddates” om je carpool-droommatch te vinden.

Kom langs op één van volgende infomarkten

Carpool infomarkt Hertogstraat

Maandag 29/2 & donderdag 3/3  – Infomarkt Campus Hertogstraat

Dinsdag 1/3 & vrijdag 4/3 – Infomarkt Proximus site

Kom gezellig keuvelen op de infostand en ontdek hoe carpoolen in de praktijk werkt. Verover ook als eerste onze goodies! Pimp je wagen met een “carpoolers-on-board”-sticker en deel meer dan een rit met een potentiële, nieuwe carpoolbuddy … Wij zorgen voor lekkers, jullie voor de fun!

20151008_130256

De Mobiliteitsloterij

De mobiliteitsloterij loopt als sinds de eerste carpoolweek in oktober. Blijf vooral carpoolen, want in februari en maart loopt de loterij nog even door! Noteer alvast volgende data in je agenda en maak kans op VAB-pakketten, geschenkmanden met lekkers van provincie Vlaams-Brabant, Blue-bike of De Lijn passen en veel meer.

  • 19/02
  • 18/03

Ontdek het mooie prijzenaanbod hier.

WP_20151110_002

Persoonlijk reisadvies

Twijfels over wat jouw beste reisopties zijn? De Taxistop-experts helpen je graag verder op weg via een sympathiek 7 minuten-interview! Schrijf je in via evb@taxistop.be of loop spontaans eens langs op de infomarkt.