Inspiratiemoment Mobipunten

Op woensdag 17 maart om 10u organiseert Mobipunt vzw een Inspiratiemoment Mobipunten. Mobipunt vzw is een samenwerking tussen Taxistop vzw, Autodelen.net en Infopunt Publieke Ruimte met als doel het ondersteunen van de uitrol van een kwaliteitsvol mobipuntennetwerk in Vlaanderen. Met samen meer dan 50 jaar expertise garanderen we een 360°-aanpak. 

Op het Inspiratiemoment Mobipunten gaan we, what’s in a name, inspireren! Inspireren over kwaliteitsvolle mobipunten of Hoppinpunten. Inspireren over waar dit mee start en welke aandachtspunten niet uit het oog verloren mogen worden. Daarnaast lichten we ook de verdere aanpak van de Masterclass Mobipunten toe.  

Om onze expertise zo breed mogelijk in dienst te stellen van de Vlaamse steden en gemeenten, organiseert Mobipunt vzw binnenkort een Masterclass Mobipunten. In deze academie geven we de deelnemers de tools om zelf aan de slag te kunnen een kwaliteitsvol masterplan voor hun mobipunt of hoppinpunt uit te werken. De data waarop de eerste Masterclasses doorgaan zijn terug te vinden op de website van Mobipunt vzw. De inschrijvingen openen binnenkort, de Masterclass Mobipunten is enkel toegankelijk voor Vlaamse steden en gemeenten. 

Het inspiratiemoment is volledig gratis. Je kan je hier inschrijven

Geen werknemer van een stad of gemeente maar wel opzoek naar extra informatie over mobipunten? Neem gerust contact op!

Meer info over het Inspiratiemoment en de Masterclass zijn terug te vinden op de website Mobipunt.be.