logo_940

Feedback van eindgebruikers

Begin 2017 werd een enquête verspreid om feedback te verzamelen van potentiële eindgebruikers in Brussel, Edinburgh, Ticino, Torino en Zagreb. Ben je benieuwd naar de resultaten? Zoek dan niet verder…

infografiek resultaten Test B

infografiek resultaten Test B

In het algemeen stellen we met vreugd vast dat er in de meeste steden een intentie is om de SocialCar app te gebruiken. Ondanks het feit dat meer dan de helft van de respondenten (gemiddeld meer dan 60%) de auto gebruikt als hoofdvervoermiddel en carpoolen toch niet binnen jullie favoriete opties valt.

Gelukkig voor ons verklaarde je ook dat door de SocialCar app te gebruiken, je waarschijnlijk meer zou carpoolen en openbaar vervoer gebruiken. De grootste motivatie om je gedrag te veranderen, zou een vermindering in je reistijd zijn (of dat beweerde 1 op 3 toch) of een vermindering van de kostprijs (gaf 1 op 4 als antwoord).

Met onze laatste release in het vooruitzicht zou de app op zo een manier moeten werken dat de geleverde informatie jouw reistrajecten verbetert. Klinkt dat niet als een uitdaging in de oren? Bewijs het tegendeel (maar hopelijk net niet!) door onze app uit te testen in de septembermaand. De infografiek hieronder heeft je nog de mogelijke scenario’s mee.

infografiek resultaten Test B

infografiek resultaten Test B

Wil je ons helpen allerlaatste feedback te verzamelen in de laatste testronde of wil je meer weten?

Neem contact op met evb@taxistop.be!

PS dank aan allen voor jullie deelname en proficiat aan onze gelukkige winnaars: Wendy, Wim, Jietse, Johan en Marijse!